Ostecroutoner
30 min

Ostecroutoner

Ostecroutonerne kan varieres på mange måder. Prøv at drysse med nigellafrø i stedet for sennepspulver eller gratinér brødene med en skimmelost. De passer fint til en tomatsuppe.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostecroutoner

Ostecroutonerne kan varieres på mange måder. Prøv at drysse med nigellafrø i stedet for sennepspulver eller gratinér brødene med en skimmelost. De passer fint til en tomatsuppe.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skær skorpen fra brødskiverne. Fordel osten jævnt på brødskiverne, også helt ud til kanten, og drys med sennepspulver. Læg brødene på en plade med bagepapir. Bag ostebrødene øverst i ovnen - til osten netop smelter. Tag brødene ud, lad dem køle lidt af og skær dem i ret små tern (pas på, ikke at brænde fingrene på den varme ost). Kom osteternene tilbage på bagepladen og gratinér dem, til osten gyldner og brødternene bliver sprøde. Hold øje med dem, så de ikke branker. Køl let af. Server ostecroutonerne til en tomatsuppe eller en anden grønsagssuppe.

Tips

Ostecroutonerne kan varieres på mange måder. Prøv at drysse med nigellafrø i stedet for sennepspulver eller gratinér brødene med en skimmelost. De passer fint til en tomatsuppe

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 39 %
Print