Ostecroutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Ostecroutonerne kan varieres på mange måder. Prøv at drysse med nigellafrø i stedet for sennepspulver eller gratinér brødene med en skimmelost. De passer fint til en tomatsuppe.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær skorpen fra brødskiverne. Fordel osten jævnt på brødskiverne, også helt ud til kanten, og drys med sennepspulver. Læg brødene på en plade med bagepapir. Bag ostebrødene øverst i ovnen - til osten netop smelter. Tag brødene ud, lad dem køle lidt af og skær dem i ret små tern (pas på, ikke at brænde fingrene på den varme ost). Kom osteternene tilbage på bagepladen og gratinér dem, til osten gyldner og brødternene bliver sprøde. Hold øje med dem, så de ikke branker. Køl let af. Server ostecroutonerne til en tomatsuppe eller en anden grønsagssuppe.

Tips

Ostecroutonerne kan varieres på mange måder. Prøv at drysse med nigellafrø i stedet for sennepspulver eller gratinér brødene med en skimmelost. De passer fint til en tomatsuppe

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: