Ostecroutoner

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Ostecroutonerne kan varieres på mange måder. Prøv at drysse med nigellafrø i stedet for sennepspulver eller gratinér brødene med en skimmelost. De passer fint til en tomatsuppe.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær skorpen fra brødskiverne. Fordel osten jævnt på brødskiverne, også helt ud til kanten, og drys med sennepspulver. Læg brødene på en plade med bagepapir. Bag ostebrødene øverst i ovnen - til osten netop smelter. Tag brødene ud, lad dem køle lidt af og skær dem i ret små tern (pas på, ikke at brænde fingrene på den varme ost). Kom osteternene tilbage på bagepladen og gratinér dem, til osten gyldner og brødternene bliver sprøde. Hold øje med dem, så de ikke branker. Køl let af. Server ostecroutonerne til en tomatsuppe eller en anden grønsagssuppe.

Tips

Ostecroutonerne kan varieres på mange måder. Prøv at drysse med nigellafrø i stedet for sennepspulver eller gratinér brødene med en skimmelost. De passer fint til en tomatsuppe

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 39 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: