Ostemad med mangosalsa
15 min
•
&format=webp)
En dejlig ostemad med frisk mangosalsa. Fuld af smag og knald på farverne. En dejlig forkælelse.
Ingredienser
Mangosalsa
1
Agurk (ca. 350 g)
|
|
---|---|
½
Mangofrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 spsk
Grofthakket frisk koriander
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Ostemad
2 skiver
Ristet speltbrød (ca. g)
|
|
---|---|
1
Flækket fed hvidløg
|
|
50 g
Cheddarost i skiver
|
Sådan gør du
Mangosalsa
Ostemad
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Mangosalsaen er også god som tilbehør til karryretter eller som en del af en bowl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2430 kJ / 581 kcal
Næringsindhold pr. 100g
544 kJ / 130 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17,1 % | 5,5 g |
Fedt: | 33,8 % | 5 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 15,7 g |
Relateret video
Sådan skærer du mango.
Et nemt trick til at skære en mango.
