Ostemad med melonsalat
15 min
•
Ostemad på en helt ny måde. Løft din ostemad et niveau op ved at tilføje et element. Eller løft den flere niveauer med flere nye elementer. Her komplementeres ostens bløde umami med syre fra lime, sødme fra melon, bittert fra rucola og knas og salt fra de salte mandler.
Ingredienser
Melonsalat
|
50 g
Cantaloupemelon eller netmelon i små tern
|
|
|---|---|
|
25 g
Grofthakkede saltede mandler
|
|
|
1 dl
Rengjort rucolasalat
|
|
|
½ dl
Sorte oliven uden sten
|
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2 skiver
Rugbrød
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør
|
|
|
4 skiver
Skæreost
|
Sådan gør du
Melonsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1051 kJ / 251 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 5,3 g |
| Protein: | 9,7 g |
| Fedt: | 14,9 g |
| Kulhydrat: | 19,7 g |