Ostemad med melonsalat
15 min
•
&format=webp)
Ostemad på en helt ny måde. Løft din ostemad et niveau op ved at tilføje et element. Eller løft den flere niveauer med flere nye elementer. Her komplementeres ostens bløde umami med syre fra lime, sødme fra melon, bittert fra rucola og knas og salt fra de salte mandler.
Ingredienser
Melonsalat
50 g
Cantaloupemelon eller netmelon i små tern
|
|
---|---|
25 g
Grofthakkede saltede mandler
|
|
1 dl
Rengjort rucolasalat
|
|
½ dl
Sorte oliven uden sten
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 skiver
Rugbrød
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
4 skiver
Skæreost
|
Sådan gør du
Melonsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3238 kJ / 774 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1051 kJ / 251 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,3 g |
Protein: | 15,7 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 31,8 % | 19,7 g |
Fedt: | 52,5 % | 14,9 g |
