Ostesauce, den lette

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(59 vurderinger)

15 min

Lav nemt din egen ostesovs med denne opskrift. Alt du behøver er mel, mælk og ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ½ liter letmælk
  • 100 g revet gul ost, fx Riberhus® ML 25% (45+)
  • ¾ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i. Bring saucen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Tilsæt revet ost og salt og lad osten smelte under omrøring. Smag ostesaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag