Ostesauce, den lette

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(50 vurderinger)

15 min

Lav nemt din egen ostesovs med denne opskrift. Alt du behøver er mel, mælk og ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ½ liter letmælk
  • 100 g revet gul ost, fx Riberhus® ML 25% (45+)
  • ¾ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af mælken i. Bring saucen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Tilsæt revet ost og salt og lad osten smelte under omrøring. Smag ostesaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: