Ostescones

Bedømmelse

(8 vurderinger)

45 min

Lækre ostescones til din eftermiddagste eller blot som tilbehør på buffetbordet

Ingredienser

35 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd ovnen. Bland mel og bagepulver i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt osten og saml hurtigt dejen med mælk. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 1 cm tyk dejplade. Stik runde kager ud med en dejudstikker (ca. 4 cm i diameter). Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er i alt 35 scones. Læg dem på en plade med bagepapir (de hæver ikke i bredden) og pensl med mælk. Bag de små ostescones midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Du kan drysse de varme ostescones med lidt revet ost, når de kommer ud af ovnen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde: