Ostescones

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Lækre ostescones til din eftermiddagste eller blot som tilbehør på buffetbordet

Ingredienser

35 stk. pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Tænd ovnen. Bland mel og bagepulver i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt osten og saml hurtigt dejen med mælk. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 1 cm tyk dejplade. Stik runde kager ud med en dejudstikker (ca. 4 cm i diameter). Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er i alt 35 scones. Læg dem på en plade med bagepapir (de hæver ikke i bredden) og pensl med mælk. Bag de små ostescones midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Du kan drysse de varme ostescones med lidt revet ost, når de kommer ud af ovnen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: