Ostesoufflé

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Ostesouffléen minder meget om en gratin, og den er nem at få til at lykkes. Nyd den sammen med en grøn salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 75 g koldt smør
  • 200 g grøn salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør melet ud med lidt af fløden i en tykbundet gryde. Tilsæt resten af fløden og smørret og kog det godt igennem under omrøring. Tilsæt krydderier og ost. Rør i saucen, til osten er smeltet og lad saucen køle lidt af. Del æggene og rør æggeblommerne i, én ad gangen. Pisk æggehviderne stive og fold dem forsigtigt i dejen. Kom dejen i en smurt ovnfast forme (ca. 2 liter). Bag souffléen nederst i ovnen og server straks.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.

Frysetip

Ostesouffléen kan fryses inden bagning. Tø den langsomt op i køleskabet inden du bager.

Tip

Åbn ikke ovnlågen den første ½ time af bagetiden - du risikerer at souffléen synker sammen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 72 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag