Ostespecier

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Sprøde, lækre specier med smag af bagt ost....det er vi mange der ikke kan stå for.

Ingredienser

Antal portioner

Ostespecier - ca. 45 stk.

  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • ¼ tsk fint salt
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • 100 g koldt smør
  • 100 g fintrevet Riberhus® ML 25% (45+)

Sådan gør du

Sådan gør du

Ostespecier

Bland mel, salt og peber i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Tilsæt osten. Ælt dejen let sammen og tril den til en stang (ca. 22 cm lang). Lad den hvile tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Skær derefter stangen i ca. ½ cm tykke skiver (ca. 45 stk.). Læg ostespecierne på plader med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.

Tips

Ostespecierne er velegnede til en velkomstdrink - serveret sammen med oliven og bladselleri. Den rå dej kan opbevares i køleskabet, trillet til en stang og indpakket i alufolie, i 1-2 døgn. De bagte ostespecier kan opbevares i en tæt kagedåse i 3-4 døgn.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: