Ostespecier

Bedømmelse

(1 vurderinger)

60+ min

Sprøde, lækre specier med smag af bagt ost....det er vi mange der ikke kan stå for.

Ingredienser

Antal portioner

Ostespecier - ca. 45 stk.

  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • ¼ tsk fint salt
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • 100 g koldt smør
  • 100 g fintrevet Riberhus® ML 25% (45+)

Sådan gør du

Sådan gør du

Ostespecier

Bland mel, salt og peber i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Tilsæt osten. Ælt dejen let sammen og tril den til en stang (ca. 22 cm lang). Lad den hvile tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Skær derefter stangen i ca. ½ cm tykke skiver (ca. 45 stk.). Læg ostespecierne på plader med bagepapir og bag dem øverst i ovnen.

Tips

Ostespecierne er velegnede til en velkomstdrink - serveret sammen med oliven og bladselleri. Den rå dej kan opbevares i køleskabet, trillet til en stang og indpakket i alufolie, i 1-2 døgn. De bagte ostespecier kan opbevares i en tæt kagedåse i 3-4 døgn.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 61 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: