Ostesuppe og smørristede franskbrødstern
30 min

Ostesuppe og smørristede franskbrødstern

Ostesuppe og smørristede franskbrødstern er både cremet, fyldig og fyldt med smag. Glæd dig til at nyde smagen flødeost i kombination med porrer.
Fryseegnet
Bedømmelse (60 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostesuppe og smørristede franskbrødstern

Ostesuppe og smørristede franskbrødstern er både cremet, fyldig og fyldt med smag. Glæd dig til at nyde smagen flødeost i kombination med porrer.

Antal portioner

Smørristede franskbrødstern

  • 4 skiver franskbrød uden skorper
  • 25 g smør
  • 1 tsk delikatessepaprika

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt mel og bag det godt sammen. Kom ¼ af bouillonen i og når det koger tilsættes resten af bouillonen lidt efter lidt. Lad suppen koge godt igennem. Tilsæt flødeosten og evt. fløde. Lad suppen koge ved svag varme til flødeosten er smeltet. Tilsæt porreringene og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.

Ristede franskbrødstern

Skær franskbrødsskiverne i mindre tern. Lad smørret gyldne i en pande og tilsæt paprika. Lad paprikaen bruse af og rist brødternene.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 73 %
Print