Nu om dage vil vi de fleste nok synes at det er lige lovlig tung kost at spise sig mæt i. Men ostesuppen smager dejligt, så som en lille forret bliver den bare lækker. Som forret er der til ca. 8 personer.
6745 kJ / 1612 kcal
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 7,5 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 19,9 % | 4,8 g |
Fedt: | 72,6 % | 8 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
200 g
Flødeost i mindre stykker
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1
Porre i meget tynde ringe (ca. 175 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Franskbrød uden skorper (ca. 100 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
Fintsnittet porretop
|
---|