Ostetoast med skinke og sauerkraut
30 min
•
&format=webp)
Fermenterede grøntsager er hot i tiden. Her er det kål sammen med lækker skinke og kraftfuld sennep.
Ingredienser
4 skiver
Fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)
|
|
---|---|
4 skiver
Groft brød (ca. 200 g)
|
|
1½ spsk
Dijonsennep
|
|
4 skiver
Kogt, røget skinke, fx landskinke (ca. 100 g)
|
|
200 g
Surkål eller sauerkraut
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Æble- og valnøddesalat
25 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
---|---|
200 g
Fintstrimlet romainesalat
|
|
1
Æble i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Æble- og valnøddesalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7507 kJ / 1794 kcal
Næringsindhold pr. 100g
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 21,6 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 16,8 g |
Fedt: | 31,2 % | 5,1 g |
