Ostetoast med skinke og sauerkraut

30 min
Ostetoast med skinke og sauerkraut

Fermenterede grøntsager er hot i tiden. Her er det kål sammen med lækker skinke og kraftfuld sennep.

Se den {klassiske} version
NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

4 skiver Fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)
4 skiver Groft brød (ca. 200 g)
1½ spsk Dijonsennep
4 skiver Kogt, røget skinke, fx landskinke (ca. 100 g)
200 g Surkål eller sauerkraut
140 g Revet mozzarellaost

Æble- og valnøddesalat

25 g Grofthakkede valnøddekerner
200 g Fintstrimlet romainesalat
1 Æble i tynde skiver (ca. 150 g)
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Smør brødskiverne med sennep på den ene side. Fordel på rugbrødsskiverne - med sennep, skinke, kål og ost. Læg den grove brødskive - med sennep, på toppen og kom dem i en toaster, 1 eller 2 af gangen i ca. 4 min. - til de er sprøde og lækre og osten er smeltet.

Æble- og valnøddesalat

  • Rist valnødderne i en pande ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Vend dem sammen med salat, æble, salt og peber og server sammen med de lune toast med skinke og kål.

Næringsindhold, pr 100 g

Energiindhold:

605 kJ / 145 kcal

Energifordeling

Energi pr 100 g
Fiber: 3,2 g
Protein: 7,7 g
Fedt: 5,1 g
Kulhydrat: 16,8 g
Nyhed!

Mad med mere grønt

F&ari

Få inspiration til en grønnere og mere farverig hverdag.>Vi har udviklet>Vi har udviklet en ny kogebog MAD MED MERE GRØNT som giver dig masser af inspiration til grønne farverige retter, der gør det nemt at spise både varieret og smagfuldt hver dag.

https://www.arla.dk/opskrifter/ostetoast-med-skinke-og-sauerkraut/