Ostetoast med skinke og sauerkraut
30 min
•
Fermenterede grøntsager er hot i tiden. Her er det kål sammen med lækker skinke og kraftfuld sennep.
Ingredienser
|
4 skiver
Fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
4 skiver
Groft brød (ca. 200 g)
|
|
|
1½ spsk
Dijonsennep
|
|
|
4 skiver
Kogt, røget skinke, fx landskinke (ca. 100 g)
|
|
|
200 g
Surkål eller sauerkraut
|
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Æble- og valnøddesalat
|
25 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
|---|---|
|
200 g
Fintstrimlet romainesalat
|
|
|
1
Æble i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Æble- og valnøddesalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,2 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 5,1 g |
| Kulhydrat: | 16,8 g |