Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat
30 min
•
Skøn og luftig æggekage med hytteost - fyldet kan du variere i det uendelige - se hvad køleskabet gemmer.
Ingredienser
Æggekage
|
125 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1
Æg
|
|
|
3
Æggehvider
|
|
|
50 g
Kogt, røget skinke i mindre stykker
|
|
|
25 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
⅛ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
5 g
Smør til pensling
|
Råkost
|
4
Groftrevne gulerødder
|
|
|---|---|
|
25 g
Skyllet feldsalat
|
|
|
1
Limefrugt i mindre stykker
|
Tilbehør
|
125 g
Groft rugbrød
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 5,9 g |
| Fedt: | 2,4 g |
| Kulhydrat: | 9,1 g |