Ovnbagt havkat med svampesauce
45 min
•
Retten serveres med porrepasta og rødvinssauce. Havkat kan udskiftes med torsk eller lyssej.
Ingredienser
Svampesauce
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
200 g
Markchampignoner i halve
|
|
250 g
Østershatte i strimler
|
|
150 g
Frosne optøede perleløg
|
|
¼ liter
Rødvinssauce
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Ovnbagt havkat
500 g
Havkatfilet uden skind
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
Pasta
3 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Frisk grøn pasta, fx fettuccine
|
|
1
Porre i tynde strimler
|
|
1 dl
Hakket persille
|
Sådan gør du
Svampesauce
Ovnbagt havkat
Pasta
Retten kan også tilberedes med champignoner i stedet for markchampignoner og østershatte. Havkat kan erstattes af torsk eller lyssej.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10101 kJ / 2414 kcal
Næringsindhold pr. 100g
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 30,2 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 10,8 g |
Fedt: | 21,3 % | 2,2 g |
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.