Retten kan også tilberedes med champignoner i stedet for markchampignoner og østershatte. Havkat kan erstattes af torsk eller lyssej.
10115 kJ / 2418 kcal
380 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 30,2 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 10,9 g |
Fedt: | 21,3 % | 2,2 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
200 g
Markchampignoner i halve
|
|
250 g
Østershatte i strimler
|
|
150 g
Frosne optøede perleløg
|
|
¼ liter
Rødvinssauce
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Havkatfilet uden skind
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Frisk grøn pasta, fx fettuccine
|
|
1
Porre i tynde strimler
|
|
1 dl
Hakket kruspersille
|