Ovnrøsti med tomat og kalkun - Opskrifter - Arla

Ovnrøsti med tomat og kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Er du glad for kartofler stegt i ovnen, så prøv denne opskrift - den er både flot, sprød og lækker.

Ingredienser

Antal portioner

Ovnrøsti

  • 2 kalkunschnitzler
  • 10 g smør
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 2 dl)
  • 1 lille hakket rødløg (ca. 1 dl)
  • 20 cherrytomater
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 150 g salat af fx iceberg- og feldsalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Ovnrösti

Skræl kartoflerne, skyl og tør dem. Riv kartoflerne groft og pres dem fri for eventuel væde. Kom kartoflerne i en skål og vend dem sammen med ost, cayennepeber og salt. Beklæd en bradepande på 4 x 25 x 25 cm med bagepapir. Fordel kartoffelblandingen i bradepanden og pres de revne kartofler godt sammen. Bag røstien midt i ovnen.

Skær imens eventuelle grove sener og hinder af schnizlerne og skær kødet i små tern. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kalkunkødet i 2 min. - vend af og til. Tilsæt peberfrugt, rødløg, tomater, salt og peber. Steg fyldet ved svag varme 2 min. mere og smag til. Fordel fyldet på røstien og løft den op af formen ved hjælp af bagepapiret. Skub ovnrøstien over på et fladt fad. Spis den mens den er sprød og varm.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: