Spinatpandekager med røget laks
45 min
•

Spinatpandekager med røget laks og hytteost er superlækker og nem aftensmad. De flotte grønne pandekager gør dig glad og mæt. Prøv også vores variation af spinatpandekager med falaffel.
Ingredienser
Spinatpandekager - 8 stk
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Babyspinatblade
|
|
3
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
10 g
Smør - til stegning
|
Fyld
200 g
Broccoli i små buketter
|
|
---|---|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
500 g
Hytteost
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Varmrøget laks
|
|
1
Agurk eller mango høvlet i lange strimler
|
|
1
Limefrugt
|
Sådan gør du
Spinatpandekager
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Spinatpandekagerne smager også godt med kålsalat, hytteost og falafler.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
403 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 8,4 g |
Fedt: | 3,5 g |
Kulhydrat: | 7,7 g |
Relateret video
Hvordan laver man pandekager
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
