Du kan tilsætte vaniljesukker, kardemomme og/eller citronskal til dejen. Er der klumper i pandekagedejen så brug en stavblender til at blende dejen glat.
Læg bagepapir mellem pandekagerne, når du fryser dem ned. Så kan du nemt tage det ønskede antal op igen.
6177 kJ / 1476 kcal
697 kJ / 167 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 6,7 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 61 % | 25 g |
Fedt: | 32,3 % | 6,1 g |
225 g
Hvedemel
|
|
---|---|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
6 dl
Havredrik
|
|
25 g
Smør, evt. plantebaseret
|
25 g
Smør, evt. plantebaseret - til stegning
|
---|