Pandekagestabel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

60+ min

Lav en "Rasmus Klump" dag med en ordentlig stak pandekager. Server dem med sukker og syltetøj eller flødeskum og frugt, fx jordbær i sæson. Mums...!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pandekager - 16 stk.

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pandekager

Bland mel og salt i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt og derefter æggene. Vend fraiche i og til sidst det smeltede smør. Stil dejen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Pisk dejen op. Fordel ca. ½ dl dej i en lille, varm pande (ca. 14 cm i diameter). Bag pandekagen ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen. Bag resten af pandekagerne og læg dem i fadet efterhånden som de bliver bagt.

Ovntemperatur

Ca. 75°.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,5 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag