Panna cotta med ferskensirup

Panna cotta med ferskensirup

60+ min Dessert

Enkel klassisk flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med en smuk hjemmelavet ferskensirup.

Velbekomme!
Variation

Du kan erstatte fersknerne med nektariner. Det giver den samme flotte farve.

Frysetip

Siruppen kan fryses.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10712 kJ / 2560 kcal

Næringsindhold pr. 100g

843 kJ / 201 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 3,1 % 1,5 g
Kulhydrat: 30,5 % 15,1 g
Fedt: 66,4 % 15,1 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser