Panna cotta med ferskensirup

Panna cotta med ferskensirup

60+ min Dessert

Panna cotta er en enkel klassisk flødedessert af italiensk oprindelse - her serveret med en smuk hjemmelavet ferskensirup. Vaniljekornene vil synke en smule til bunds, men de kommer til syne, når du vender panna cotta ud af glasset. Du kan bruge de glas du har til dine panna cottaer og de kan forberedes dagen forinden.

Mere inspiration

En anden dejlig italiensk dessertklassisker ...

Velbekomme!
Variation

Du kan erstatte fersknerne med nektariner. Det giver den samme flotte farve.

Frysetip

Siruppen kan fryses.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10751 kJ / 2570 kcal

Næringsindhold pr. 100g

843 kJ / 201 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 3,1 % 1,5 g
Kulhydrat: 30,5 % 15,1 g
Fedt: 66,4 % 15,1 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser