Pære cream crunch

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

30 min

Pære cream crunch er en hurtig og dejlig dessert. Smagen af syltede pærer, frisk mynte, sprøde makroner og lækker creme er en perfekt kombination.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 syltede pærer i egen lage - gem lagen
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 8 makroner

Creme

Pynt

  • friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med mynte og ¼ dl lage fra pærerne. Knus makronerne let. Fordel pærer og makroner i portionsglas.

Creme

Rør kvaken blød med ½ dl af lage fra pærerne og flormelis. Vend flødeskum og mandler i og smag til. Fordel cremen over pærer og makroner. Stil desserterne tildækkede i køleskabet indtil servering.

Tip

Læg makronerne i en plasticpose egnet til madvarer og knus dem med et let tryk med hånden - så undgår du krummer på køkkenbordet.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag