Pære cream crunch

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

30 min

Pære cream crunch er en hurtig og dejlig dessert. Smagen af syltede pærer, frisk mynte, sprøde makroner og lækker creme er en perfekt kombination.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 syltede pærer i egen lage
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • ¼ dl lage fra pærerne
  • 8 makroner

Creme

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med mynte og pæresaft. Knus makronerne let. Fordel pærer og makroner i portionsglas.

Creme

Rør kvaken blød med pæresaft og flormelis. Vend flødeskum og mandler i og smag til. Fordel cremen over pærer og makroner. Stil desserterne tildækkede i køleskabet indtil servering.

Tip

Læg makronerne i en plasticpose egnet til madvarer og knus dem med et let tryk med hånden - så undgår du krummer på køkkenbordet.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: