Pære cream crunch

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

30 min

Pære cream crunch er en hurtig og dejlig dessert. Smagen af syltede pærer, frisk mynte, sprøde makroner og lækker creme er en perfekt kombination.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 syltede pærer i egen lage
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • ¼ dl lage fra pærerne
  • 8 makroner

Creme

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær pærerne i mindre stykker og vend dem sammen med mynte og pæresaft. Knus makronerne let. Fordel pærer og makroner i portionsglas.

Creme

Rør kvaken blød med pæresaft og flormelis. Vend flødeskum og mandler i og smag til. Fordel cremen over pærer og makroner. Stil desserterne tildækkede i køleskabet indtil servering.

Tip

Læg makronerne i en plasticpose egnet til madvarer og knus dem med et let tryk med hånden - så undgår du krummer på køkkenbordet.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: