Parfait med kardemomme, hindbær og marengs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

Afslut middagen med denne cremede parfait med smag hvid chokolade og kardemomme - et nemt og lækkert alternativ til en rørt flødeis.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Parfait

Marengs

  • 1 æggehvide
  • 2 spsk sukker
  • 3 spsk flormelis

Pynt

  • 150 g rensede hindbær
  • stødte, hele kardemommefrø

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Parfait

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk forsigtigt den smeltede chokolade sammen med æggesnapsen. Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt flødeskum, æggesnaps, kardemomme og vaniljesukker godt sammen. Hæld iscremen i en springform og stil den tildækket i fryseren i mindst 4 timer.

Marengs

Pisk æggehvide og sukker stift. Sigt flormelis og vend i blandingen. Form 80 små toppe (á ca. 1 tsk) på en plade med bagepapir - brug gerne en sprøjtepose. Bag marengstoppene midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist. Pynt isen med hindbær, marengstoppe og stødt kardemomme.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 100° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,6 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag