Pasta i champignonsauce

30 min
Pasta i champignonsauce

Søger du en velsmagende opskrift, som er hurtig og nem at lave? Så prøv pasta i champignonsauce. Drys gerne lidt sprødstegt bacon over til sidst for at give retten det sidste pift.

Ingredienser

2 Hakkede rødløg (ca. 200 g)
20 g Smør
225 g Champignoner i halve
2½ dl Grøntsagsbouillon
1½ dl Piskefløde eller madlavningsfløde
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
400 g Tørret pasta - koges

Pynt

8 skiver Stegt bacon
Frisk timian

Sådan gør du

  • Svits rødløg i smør i en gryde.
  • Tilsæt champignonerne og svits dem med i ca. 3 min.
  • Hæld bouillonen ved og lad saucen koge ved svag varme uden låg i ca. 5 min.
  • Tilsæt fløde og kog endnu 5 min.
  • Smag saucen til med salt og peber.
  • Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål.
  • Drys bacontern og timian over og server

Saucen kan serveres med revet ost til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10340 kJ / 2471 kcal

Næringsindhold pr. 100g

564 kJ / 135 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 13,4 % 4,5 g
Kulhydrat: 52,9 % 17,5 g
Fedt: 33,7 % 5,1 g
Relateret video Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/pasta-i-champignonsauce/