Pasta med bacon og æble - Opskrifter - Arla

Pasta med bacon og æble

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(55 vurderinger)

30 min

Kombinationen af æbler, løg og bacon er en dejlig klassiker. Her er den brugt på en ny måde sammen med pasta.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 tørrede pastaer, fx makaroni
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen ca. 7 min. til den er mør uden at være blød. Tag ca. 1 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Læg imens baconternene i en kold pande og steg dem - først 5 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad 1 spsk baconfedt blive tilbage i panden og kasser resten. Lad baconternene dryppe af på et stykke køkkenrulle. Steg løgene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt æbler og steg i yderligere ca. 1 min. Kom den ene dl kogevand, fløde, de stegte bacontern, salt og peber i panden og bring saucen i kog. Smag til.

Kom den nykogte pasta i en skål, hæld æblesaucen over og drys med persille.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,5 g
  • Protein: 64 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: