Lyssej med tagliatelle, squash og asparges

Kvark smagt til med fx sennep, er god som dip til mange af hverdagens klassikere. Prøv fx denne sunde og lette pastaret med fisk.

Ingredienser
Pastasalat
1 Grøn squash (ca. 200 g) |
---|
2½ liter Vand | |
---|---|
2½ tsk Groft salt | |
400 g Frisk pasta, fx tagliatelle | |
200 g Grønne asparges i mundrette stykker | |
3 Gulerødder i små stykker (ca. 200 g) | |
200 g Friskbælgede eller frosne ærter | |
½ dl Dildkviste | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
500 g Lyssejfilet uden skind | |
---|---|
20 g Smør - smeltet | |
¼ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Kvark-dip
250 g Kvark, græsk yoghurt eller fraiche | |
---|---|
1 spsk Dijon-honningsennep | |
¼ tsk Groft salt |
Sådan gør du
Pastasalat
Kvark-dip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6286 kJ / 1502 kcal
Næringsindhold pr. 100g
256 kJ / 61 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 45,4 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 5,7 g |
Fedt: | 17 % | 1,2 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Vi respekterer dit nej til cookies.
Du kan ændre dine indstillinger på knappen herunder.
Vi kan desværre ikke vise dig elementer som for eksempel videoer, spil og konkurrencer, fordi cookies er nødvendige for at give dig den fulde brugeroplevelse på arla.dk.
Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du acceptere nedenstående cookies, så siden kan fungere korrekt.