Pasta med kødsauce og grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

Børnenes favorit! Lav dobbeltportion, så har du fyld til lasagne en anden dag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grofthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 3 gulerødder i små tern (ca. 250 g)
  • 2 stilke bladselleri i små tern (ca. 100 g)
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 2 dl hønsebouillon
  • 70 g koncentreret tomatpuré
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 spsk hakkede friske oreganoblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 300 g grøn salat, fx lollo bianco og
  • friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom grøntsager, tomater, bouillon og tomatpuré i en gryde og bring det i kog. Tilsæt kød og rør rundt til det smuldrer. Tilsæt oregano, salt og peber. Kog saucen i ca. ½ time uden låg.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld det til afdrypning i en sigte. Server pasta og kødsauce i dybe tallerkener drysset med ost. Server salaten i en skål ved siden af.

Tip

Lav evt. dobbelt portion af saucen, så har du også til lasagne en anden dag.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: