Hokkaido græskar behøver du ikke skrælle, vask den blot godt. Andre typer græskar, med en tykkere skræl, skal skrælles inden du skærer den i tynde strimler.
8311 kJ / 1986 kcal
293 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 16,2 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 8,8 g |
Fedt: | 32,4 % | 2,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Tørrede belugalinser eller grønne linser fra Puy
|
250 g |
4 dl |
Hakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
---|---|
Hakket bredbladet persille
|
1 dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Græskar i tynde strimler, fx hokkaido græskar
|
300 g |
---|---|
Knoldselleri i tynde strimler (ca. 300 g)
|
1 |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Rapsolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Vand
|
2 liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Tørret pasta, fx muslingeskaller
|
200 g |