10573 kJ / 2527 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 28,5 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 44 % | 12 g |
Fedt: | 27,5 % | 3,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx linguine
|
|
300 g
Rensede grønkålsblade
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
400 g
Okseinderlår i tynde strimler
|
|
6
Rødløg i meget tynde både (ca. 400 g)
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4 dl
Ostesauce
|
|
---|---|
25 g
Hakkede mandler, cashewnødder eller hasselnødder
|