Pasta med løg, tomater og squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Hurtig og let pastaret, som børnene kan være stolte af at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Grøntsager

  • 25 g smør
  • 4 zittauerløg i tynde både
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 2 grønne squash i tykke stave
  • 1 dåse cherrytomater
  • 1 tsk tørret merian
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld osten til afdrypning i en sigte.

Grøntsager

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom løg og hvidløg i panden og svits det i ca. 2 min. Tilsæt squashstave og svits dem i ca. 3 min. Hæld tomaterne i og kog retten i ca. 2 min. Tilsæt merian, salt og peber og smag til.

Ved serveringen

Læg pasta, ost og grøntsager lagvis i en varm stor skål.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: