Pasta med mandler
30 min
•
Pasta med mandler er en nem og hurtig pastaret med grøntsager og cremet sennepssauce. De saltede mandler giver retten et ekstra pift. Du kan lave dine egne hjemmelavede salte mandler, men kan også sagtens købe dem, hvis det skal gå lidt stærkere. Du kan servere pasta med mandler hvis du er vegetar, men også en dag hvor den står på grøn mad, hvis I er flexitarer eller bare har lyst til pasta uden kød.
Ingredienser
Pasta
|
4 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
4 tsk
Groft salt
|
|
|
500 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
Grøntsagssauce
|
2
Skyllede grønne squash (ca. 325 g)
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
|
2 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
5
Gulerødder i lange, tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
|
75 g
Grofthakkede saltede mandler
|
Pynt
|
Bredbladet persille
|
|---|
Sådan gør du
Pasta
Grøntsagssauce
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du har en spiralizer til at lave squashstrimler med, kan du skære hele squashen op i strimler/spiraler.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 2,9 g |
| Fedt: | 3,4 g |
| Kulhydrat: | 7,7 g |