10251 kJ / 2450 kcal
488 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 14 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,4 % | 17,6 g |
Fedt: | 24,6 % | 3,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
3 tsk |
Tørret pasta, fx fettuccine
|
400 g |
Rapsolie
|
2 tsk |
---|---|
Røde og gule peberfrugter i lange strimler (ca. 600 g)
|
6 |
Rødløg i både (ca. 200 g)
|
3 |
Groft salt
|
1 tsk |
Røgede mandler
|
75 g |
---|---|
Madlavningsfløde
|
¼ liter |
Grofthakket frisk oregano
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Groftkværnet peber
|
---|