Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 3 tsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx fettuccine
  • 2 tsk rapsolie
  • 6 røde og gule peberfrugter i lange strimler (ca. 600 g)
  • 3 rødløg i både (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 8-9 min., til den er mør uden at være blød.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Kom peberfrugter, løg og salt i panden og steg grøntsagerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min.

Hak ca. halvdelen af mandlerne groft. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Bring fløden i kog i den store gryde og tilsæt de hakkede mandler, oregano og salt. Vend den afdryppede pasta i oreganofløden og smag til.

Kom pasta med oreganofløde i et stort fad. Hæld de stegte peberfrugter og løg henover. Drys med de hele mandler og groftkværnet peber og server retten med det samme.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag