Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter - Opskrifter - Arla

Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 3 tsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx fettuccine
  • 2 tsk rapsolie
  • 6 røde og gule peberfrugter i lange strimler (ca. 600 g)
  • 3 rødløg i både (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 8-9 min., til den er mør uden at være blød.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Kom peberfrugter, løg og salt i panden og steg grøntsagerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min.

Hak ca. halvdelen af mandlerne groft. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Bring fløden i kog i den store gryde og tilsæt de hakkede mandler, oregano og salt. Vend den afdryppede pasta i oreganofløden og smag til.

Kom pasta med oreganofløde i et stort fad. Hæld de stegte peberfrugter og løg henover. Drys med de hele mandler og groftkværnet peber og server retten med det samme.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: