Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
30 min
•
Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.
Ingredienser
3 liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret pasta, fx fettuccine
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
6
Røde og gule peberfrugter i lange strimler (ca. 600 g)
|
|
3
Rødløg i både (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
75 g
Røgede mandler
|
|
---|---|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 dl
Grofthakkede oreganoblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Groftkværnet peber
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10234 kJ / 2446 kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 13,9 % | 4 g |
Kulhydrat: | 61,5 % | 17,8 g |
Fedt: | 24,6 % | 3,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.