Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
30 min

Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter

Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter

Røgede mandler giver grøntsager, fløde og pasta et ekstra pift.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 3 tsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx fettuccine
  • 2 tsk rapsolie
  • 6 røde og gule peberfrugter i lange strimler (ca. 600 g)
  • 3 rødløg i både (ca. 200 g)
  • 1 tsk groft salt
  • groftkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen 8-9 min., til den er mør uden at være blød.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Kom peberfrugter, løg og salt i panden og steg grøntsagerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min.

Hak ca. halvdelen af mandlerne groft. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Bring fløden i kog i den store gryde og tilsæt de hakkede mandler, oregano og salt. Vend den afdryppede pasta i oreganofløden og smag til.

Kom pasta med oreganofløde i et stort fad. Hæld de stegte peberfrugter og løg henover. Drys med de hele mandler og groftkværnet peber og server retten med det samme.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 24 %
Print