Pasta med marineret tun
30 min
•
Frisk og lækker pastaret, som smager dejligt og ikke tager lang tid at lave.
Ingredienser
|
2 dåser
Tun i vand (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
125 g
Kapers - uden lage
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|---|
|
2 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
|
2
Grønne squash i små tern (ca. 400 g)
|
|
|
2 bundter
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
Pynt
|
Forårsløg i tynde ringe
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 7,6 g |
| Fedt: | 4 g |
| Kulhydrat: | 12,2 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.