Pasta med ost og tomatsalat

Pasta med ost og tomatsalat

30 min
Pastaret, når den er allernemmest! Lav den fx når mindre børn hjælper til i køkkenet

Sådan gør du

Tomatsalat
  • Anret tomatbådene i et fladt fad og drys med løg, groft salt, peber og persillekviste.
Pasta med ost
  • Rør ost, fløde, vand, krydderurter og krydderier sammen.
  • Kom pastaen i kogende vand tilsat salt.
  • Kog den i ca. 3 min., til den er mør uden at være blød.
  • Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.
  • Kom pastaen tilbage i gryden og tilsæt osteblandingen under forsigtig omrøring.
  • Pynt med basilikum og server.
Mere inspiration

Hurtig aftensmad med ravioli og tomatsauce

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6926 kJ / 1655 kcal

Næringsindhold pr. 100g

362 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 14 % 3 g
Kulhydrat: 37,3 % 7,9 g
Fedt: 48,7 % 4,8 g

Ingredienser

Tomatsalat
Tomater i tynde både
3
Grofthakket salatløg
1
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber
Små kviste af kruspersille
½ dl
Pasta med ost
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
75 g
1½ dl
Vand
1 dl
Finthakkede frisk basilikum
3 spsk
Tørret salvie
½ tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Frisk pasta fx hvid tagliatelle
600 g
Vand
3 liter
Groft salt
1 spsk
Pynt:
Friske basilikum