Pasta med ost og tomatsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(55 vurderinger)

30 min

Pastaret, når den er allernemmest! Lav den fx når mindre børn hjælper til i køkkenet

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalat

  • 3 tomater i tynde både
  • 1 grofthakket salatløg
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl små kviste af kruspersille

Pasta med ost

  • 600 g frisk pasta fx hvid tagliatelle
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt

Pynt:

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatsalat

Anret tomatbådene i et fladt fad og drys med løg, groft salt, peber og persillekviste.

Pasta med ost

Rør ost, fløde, vand, krydderurter og krydderier sammen.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt. Kog den i ca. 3 min., til den er mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Kom pastaen tilbage i gryden og tilsæt osteblandingen under forsigtig omrøring. Server pastaen i en varm skål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: