Pasta med savojkål og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Danmark er lig med mange skønne kålsorter. Prøv pasta, kål og salatost - det er lækkert!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 350 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 1 savojkål (ca. 1¼ kg)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Bring pastaen i kog under omrøring. Kog den ved jævn varme og uden låg til den er mør - ca. 10 min.

Fjern de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte.

Bring vand og knust hvidløg i kog i en stor gryde. Tilsæt savojkål og damp den i 2 min. - vend i kålen. Tag gryden af varmen og vend ost, persille, salt og peber i. Kom den afdryppede pasta i kålblandingen og vend godt rundt. Smag til. Kom pasta med savojkål i varme dybe tallerkener og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag