Pasta med savojkål og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Danmark er lig med mange skønne kålsorter. Prøv pasta, kål og salatost - det er lækkert!

Ingredienser

Antal portioner

  • 350 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 2½ liter vand
  • 2½ tsk groft salt
  • 1 savojkål (ca. 1¼ kg)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Bring pastaen i kog under omrøring. Kog den ved jævn varme og uden låg til den er mør - ca. 10 min.

Fjern de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte.

Bring vand og knust hvidløg i kog i en stor gryde. Tilsæt savojkål og damp den i 2 min. - vend i kålen. Tag gryden af varmen og vend ost, persille, salt og peber i. Kom den afdryppede pasta i kålblandingen og vend godt rundt. Smag til. Kom pasta med savojkål i varme dybe tallerkener og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: