Du kan erstatte piskefløde og kogevand med ½ liter Arla Karolines Køkken® mælkesauce.
11959 kJ / 2858 kcal
540 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 14,1 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 16,6 g |
Fedt: | 33,5 % | 4,9 g |
Mandler
|
75 g |
---|
Groft salt
|
4 tsk |
---|---|
Vand
|
3 liter |
Tørret fuldkornspasta, fx spaghetti
|
350 g |
Optøet frossen helbladet spinat
|
450 g |
---|---|
Smør
|
10 g |
Hakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
3 |
Små knuste fed hvidløg
|
3 |
Piskefløde
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Groft brød
|
240 g |
---|