Pasta med spinatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Så er der lynhurtig aftensmad på bordet. I flotte farver og med dejlig smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g frisk pasta, fx hvid fettuccine

Tomatsalat

  • 6 tomater i både
  • 1 finthakket zittauerløg
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand og spinat i en gryde og tø spinaten op ved svag varme. Hæld den optøede spinat i en sigte og pres den fri for vand. Smelt smørret i en gryde. Svits løgene heri. Tilsæt Hvid MælkeSauce, spinat, basilikum, salt og peber. Bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen.

Tomatsalat

Anret tomatbådene i portionsskåle og drys med løg, salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: