Pasta med spinatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Så er der lynhurtig aftensmad på bordet. I flotte farver og med dejlig smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g frisk pasta, fx hvid fettuccine

Tomatsalat

  • 6 tomater i både
  • 1 finthakket zittauerløg
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand og spinat i en gryde og tø spinaten op ved svag varme. Hæld den optøede spinat i en sigte og pres den fri for vand. Smelt smørret i en gryde. Svits løgene heri. Tilsæt Hvid MælkeSauce, spinat, basilikum, salt og peber. Bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen.

Tomatsalat

Anret tomatbådene i portionsskåle og drys med løg, salt og peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: