Pasta med spinatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Så er der lynhurtig aftensmad på bordet. I flotte farver og med dejlig smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g frisk pasta, fx hvid fettuccine

Tomatsalat

  • 6 tomater i både
  • 1 finthakket zittauerløg
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vand og spinat i en gryde og tø spinaten op ved svag varme. Hæld den optøede spinat i en sigte og pres den fri for vand. Smelt smørret i en gryde. Svits løgene heri. Tilsæt Hvid MælkeSauce, spinat, basilikum, salt og peber. Bring saucen i kog. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen.

Tomatsalat

Anret tomatbådene i portionsskåle og drys med løg, salt og peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: