Pasta med sprød bacon og grønne bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(168 vurderinger)

30 min

Nem og hurtig pastaret med cremet tomatsauce - knasende sprød bacon, ristede solsikkekerner og haricots verts gør retten til en rigtig hverdagsklassiker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta, fx pastapenne
  • 600 g frosne haricots verts
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 150 g bacontern
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen i letsaltet vand, ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. til pastaen er mør uden at være blød.

Kog bønnerne i letsaltet vand og uden låg i ca. 3 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Steg bacon i en tør pande, ved kraftig varme i ca. 3 min. - eller til det er gyldent. Tilsæt hvidløg, solsikkekerner og bønner og steg ved jævn varme i ca. 1 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Bring imens pastasauce i kog i en tykbbundet gryde, ved jævn varme og under omrøring. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og hæld den i et dybt fad, fordel først saucen og dernæst bønner og bacon over. Server pastaretten rygende varm.

Tips

Erstat halvdelen af de grønne bønner med andre grøntsager, fx svampe, squash eller peberfrugt. Tilsæt finthakket frisk chili sammen med grøntsagerne, hvis du ønsker en mere spicy pastaret.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag