Pasta med svampe
25 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
&format=webp)
Pasta med svampe – en nem og hurtig hverdagsret, der er klar på under 25 min. Svampepasta kan laves med dine yndlingssvampe - og så har vi tilsat forårsløg, hvidløg, friske krydderurter, fløde og citronskal, som er med til at gøre retten cremet og lækker.
Ingredienser
100 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
400 g
Svampe i skiver
|
|
1 bundt
Fintsnittet forårsløg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian eller rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Topping
25 g
Grofthakkede mandler, gerne ristede
|
|
---|---|
50 g
Revet lagret havartiost
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I denne pastaret kan du bruge de svampe, du bedst kan lide. Du kan også nemt gøre retten mere grøn ved fx at tilføje squash eller spinat.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,1 g |
Protein: | 5,5 g |
Fedt: | 7 g |
Kulhydrat: | 10,8 g |
