Pasta med tigerrejer og krydrede cherrytomater
30 min
•
Dejlig lun salat med italienske noter. Nem at lave og smuk at se på.
Ingredienser
|
500 g
Cherrytomater i halve
|
|
|---|---|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
400 g
Rå tigerrejer
|
|---|
Salat
|
100 g
Renset rucolasalat
|
|
|---|---|
|
1
Moden avocado i lange skiver
|
|
|
75 g
Friske mozzarella oste revet i mindre stykker
|
|
|
1 spsk
Ristede pinjekerner
|
|
|
¼ tsk
Havsalt, fx maldon
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Sukker
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
|
Frisk basilikum
|
|---|
Tilbehør
|
400 g
Tørret spaghetti - koges
|
|---|
Sådan gør du
Salat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
664 kJ / 159 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 8,2 g |
| Fedt: | 5,6 g |
| Kulhydrat: | 18,7 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.