11647 kJ / 2784 kcal
652 kJ / 156 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 22,1 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 18,1 g |
Fedt: | 30,7 % | 5,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
250 g
Tørret pasta, fx skruer
|
|
---|---|
3 spsk
Basilikumpesto
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
250 g
Kold roastbeef i tynde skiver
|
|
---|---|
150 g
Salat revet i grove stykker, fx hjertesalat
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
250 g
Frosne ærter
|
|
1
Finthakket salatløg (ca. 50 g)
|
240 g
Ristet rugbrød eller 200 g flutes
|
---|