Pastasalat med basilikumpesto

Bedømmelse

(18 vurderinger)

30 min

Perfekt til en lækker frokost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 1 spsk kogende pastavand
  • 3 spsk basilikumpesto
  • ¼ tsk fint salt
  • 250 g kold roastbeef i tynde skiver
  • 1½ liter salat revet i grove stykker, fx hjertesalat
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 250 g frosne, optøede ekstrafine ærter
  • 1 finthakket salatløg

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød eller 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør den ene spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.

Ved serveringen

Skær de tynde skiver roastbeef midt over. Læg en bund af salatblade i et stort fad. Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde: