Pastasalat med basilikumpesto

Pastasalat med basilikumpesto

30 min
Meget nem ret, de dage hvor det gerne må gå lidt stærkt. Også super at tage med på skovtur, strandtur og madpakke.

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør 1 spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.
  • Skær de tynde skiver roastbeef midt over. Læg en bund af salatblade i et stort fad. Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11624 kJ / 2778 kcal

Næringsindhold pr. 100g

650 kJ / 155 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,6 g
Protein: 22,4 % 8,6 g
Kulhydrat: 46,6 % 17,8 g
Fedt: 31 % 5,5 g
Mere inspiration

Hurtig, enkel, velsmagende pastasalat - et mættende og godt aftensmåltid til hverdag.

Pastasalat
30 min
Pastasalat
(126)
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Tørret hvid pasta, fx skruer
250 g
Basilikumpesto
3 spsk
Fint salt
¼ tsk
Kold roastbeef i tynde skiver
250 g
Salat revet i grove stykker, fx hjertesalat
150 g
Salatost i tern
200 g
Frosne, optøede ekstrafine ærter
250 g
Finthakket salatløg (ca. 50 g)
1
Tilbehør
Ristet rugbrød eller 200 g flutes
240 g