Pastasalat med basilikumpesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Meget nem ret, de dage hvor det gerne må gå lidt stærkt. Også super at tage med på skovtur, strandtur og madpakke.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 3 spsk basilikumpesto
  • ¼ tsk fint salt
  • 250 g kold roastbeef i tynde skiver
  • 150 g salat revet i grove stykker, fx hjertesalat
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 250 g frosne, optøede ekstrafine ærter
  • 1 finthakket salatløg (ca. 50 g)

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød eller 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør 1 spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.

Skær de tynde skiver roastbeef midt over. Læg en bund af salatblade i et stort fad. Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: