Pastasalat med basilikumpesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Meget nem ret, de dage hvor det gerne må gå lidt stærkt. Også super at tage med på skovtur, strandtur og madpakke.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørret hvid pasta, fx skruer
  • 3 spsk basilikumpesto
  • ¼ tsk fint salt
  • 250 g kold roastbeef i tynde skiver
  • 150 g salat revet i grove stykker, fx hjertesalat
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 250 g frosne, optøede ekstrafine ærter
  • 1 finthakket salatløg (ca. 50 g)

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød eller 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør 1 spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.

Skær de tynde skiver roastbeef midt over. Læg en bund af salatblade i et stort fad. Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10380 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: