Pastasalat med grønt
30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•

Pastasalat med grønt er perfekt som let aftensmad, i madpakken eller til at tage med på picnic. Du blander helt enkelt kogt pasta med en smagssat fraiche og de grøntsager, du kan lide. I vores version af pastasalat med grønt har vi valgt spidskål, tomater og mango, men du kan bruge alle slags, bare tøm grøntsagsskuffen!
Ingredienser
125 g
Tørret pasta
|
---|
2 dl
Fraiche med paprika & chili
|
|
---|---|
100 g
Fintsnittet spidskål
|
|
25 g
Babyspinatblade
|
|
½
Agurk i tern (ca. 125 g)
|
|
½
Mangofrugt i tern (ca. 125 g)
|
|
100 g
Cherrytomater i halve (ca. 200 g)
|
|
1 håndfuld
Grofthakket frisk koriander eller persille
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du allerede en rest kogt pasta, er den oplagt at lave til pastasalat. De 125 g tørret pasta svarer til ca. 300 g kogt pasta. Pastasalaten smager også godt med fraiche med hvidløg & parmesan.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3620 kJ / 865 kcal
Næringsindhold pr. 100g
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 12,9 % | 2,6 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 60,6 % | 12,3 g |
