Pastasalat med grønt
Ny

Pastasalat med grønt

30 min
Pastasalat med grønt er perfekt som let aftensmad, i madpakken eller til at tage med på picnic. Du blander helt enkelt kogt pasta med en smagssat fraiche og de grøntsager, du kan lide. I vores version af pastasalat med grønt har vi valgt spidskål, tomater og mango, men du kan bruge alle slags, bare tøm grøntsagsskuffen!

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Gem lidt af pastavandet og lad pastaen dryppe af i et dørslag og afkøl den.
  • Kom pastaen i en skål og vend dem sammen med fraichen.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser. Tilsæt evt. en smule af pastavandet, hvis du synes pastasalaten er for fast.

Har du allerede en rest kogt pasta, er den oplagt at lave til pastasalat. De 125 g tørret pasta svarer til ca. 300 g kogt pasta. Pastasalaten smager også godt med fraiche med hvidløg & parmesan.

Energiindhold for hele retten:

4039 kJ / 965 kcal

Næringsindhold pr. 100g

389 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 11,3 % 2,6 g
Kulhydrat: 60,5 % 13,8 g
Fedt: 28,2 % 3 g
Mere inspiration

Lyst til at prøve en anden nem grøn ret?

Fyldte peberfrugter
Ny
20 min
Fyldte peberfrugter
(1)

Ingredienser

125 g Tørret pasta
2 dl Fraiche med paprika & chili
100 g Fintsnittet spidskål
25 g Babyspinatblade
½ Agurk i tern (ca. 125 g)
½ Mangofrugt i tern (ca. 125 g)
100 g Cherrytomater i halve (ca. 200 g)
1 håndfuld Grofthakket frisk koriander eller persille
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk