Salat med kylling, pasta og jordbær
30 min
•
&format=webp)
Salaten har masser af smag fra bl.a. kvark, lime og koriander. På toppen er der saftige røde jordbær, der både er smukke og smager godt.
Ingredienser
3 liter
Vand
|
|
---|---|
3 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx sløjfer
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
4 spsk
Hakket frisk koriander
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 spsk
Honning
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 bundter
Forårsløg i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
1½ liter
Rensede blade af hovedsalat (ca. 150 g)
|
|
400 g
Jordbær i halve og kvarte
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan drysse salaten med lidt salte nødder. Det matcher de søde bær vældig godt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8808 kJ / 2105 kcal
Næringsindhold pr. 100g
404 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 31,1 % | 7,4 g |
Fedt: | 12 % | 1,3 g |
Kulhydrat: | 56,9 % | 13,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
