Pastinakker i syrlig flødesauce
20 min
•
Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.
Ingredienser
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
1 nip flagesalt
|
|
500 g
Skrællede pastinakker i tynde stave
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Finthakket frisk rød chilipeber
|
|
|
20
Safran
|
|
|
1 spsk
Vand
|
|
|
2½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ dl
Finthakket bredbladet persille
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
636 kJ / 152 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 2 g |
| Fedt: | 12,7 g |
| Kulhydrat: | 7,8 g |