Pastinakker i syrlig flødesauce
20 min

Pastinakker i smuk safrangul flødesauce med syre fra citron og knas fra smørristede hasselnødder. Server pastinakkerne som tilbehør til fx fisk eller stegt kød.

Ingredienser
4 personer
50 g Grofthakkede hasselnøddekerner | |
---|---|
25 g Smør | |
1 nip flagesalt |
500 g Skrællede pastinakker i tynde stave | |
---|---|
1 tsk Finthakket frisk rød chilipeber | |
20 Safran | |
1 spsk Vand | |
2½ dl Piskefløde eller madlavningsfløde | |
½ tsk Groft salt | |
2 spsk Friskpresset citronsaft | |
½ dl Finthakket bredbladet persille |
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6913 kJ / 1652 kcal
Næringsindhold pr. 100g
637 kJ / 152 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 5,3 % | 2 g |
Kulhydrat: | 20,8 % | 7,8 g |
Fedt: | 73,9 % | 12,7 g |