Pastramiboller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Pastrami er krydret, saltet oksekød der spises koldt i tynde skiver.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk bollerne og smør "underne" med smør. Fordel herpå salat, pastrami og osteskiver. Smør hakket pickles på "overne" og læg dem ovenpå. Pak bollerne i film og læg dem i køleskabet i mindst 1 time.

Tips

Hvidskimmelost kan erstattes af gul ost i skiver. Pastrami er oksekød, fx oksespidsbryst som har ligget i en lage med krydderier - og derefter er saltet. Så er kødet kogt, røget og vendt i en krydderiblanding. Pastrami spises koldt i meget tynde skiver.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: