Pastramiboller

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Pastrami er krydret, saltet oksekød der spises koldt i tynde skiver.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk bollerne og smør "underne" med smør. Fordel herpå salat, pastrami og osteskiver. Smør hakket pickles på "overne" og læg dem ovenpå. Pak bollerne i film og læg dem i køleskabet i mindst 1 time.

Tips

Hvidskimmelost kan erstattes af gul ost i skiver. Pastrami er oksekød, fx oksespidsbryst som har ligget i en lage med krydderier - og derefter er saltet. Så er kødet kogt, røget og vendt i en krydderiblanding. Pastrami spises koldt i meget tynde skiver.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde: