I stedet for at tilsætte chokoladestykker til dejen, kan du gemme chokoladen indeni bollerne. Prøv med din favorit chokolade, en karamel, chokoladeknapper eller et stykke marcipanbrød. Så har du en slags fastelavnsbolle som kan spises hele året.
13495 kJ / 3225 kcal
1293 kJ / 309 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,4 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 57 % | 43,3 g |
Fedt: | 34,6 % | 12,1 g |
100 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1
Æg
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Hvedemel
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper
|
Sammenpisket æg til pensling
|
---|