Pavlova med frugtfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

En dejlig klassisk dessert. Marengsene kan du bage dagen før.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æggehvider
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ½ tsk bagepulver

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne meget stive. Pisk sukker og bagepulver heri. Fordel marengsen i papirsbageforme (a ca. 1 dl). Lav en fordybning i midten med en våd ske. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 5 min. og sluk for ovnen. Lad marengsene tørre ved eftervarmen i mindst 4 timer - uden at åbne lågen.

Fyld

Pisk fløden til et let skum. Mos halvdelen af bærrerne og rør dem sammen med flødeskummet.

Ved serveringen

Fordel flødeskummet i marengsene og pynt med de hele bær. Server straks.

Tip

Du kan bage marenges dagen før. Lad dem stå i ovnen natten over.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tørretid

Mindst 4 timer i slukket ovn - gerne natten over.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: