Pavlova med frugtfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

En dejlig klassisk dessert. Marengsene kan du bage dagen før.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 æggehvider
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ½ tsk bagepulver

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne meget stive. Pisk sukker og bagepulver heri. Fordel marengsen i papirsbageforme (a ca. 1 dl). Lav en fordybning i midten med en våd ske. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 5 min. og sluk for ovnen. Lad marengsene tørre ved eftervarmen i mindst 4 timer - uden at åbne lågen.

Fyld

Pisk fløden til et let skum. Mos halvdelen af bærrerne og rør dem sammen med flødeskummet.

Ved serveringen

Fordel flødeskummet i marengsene og pynt med de hele bær. Server straks.

Tip

Du kan bage marenges dagen før. Lad dem stå i ovnen natten over.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tørretid

Mindst 4 timer i slukket ovn - gerne natten over.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,2 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: