Peberfrugtgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

En dejlig mild krydret sauce med peberfrugter til frisk kogt pasta

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g frisk pasta

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver peberfrugterne, fjern kernerne og skær peberfrugterne i mindre stykker. Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og peberfrugt i ca. 2 min. Tilsæt fløde, ajvar relish, timian og salt og lad retten koge ved jævn varme i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Server pasta og peberfrugtgryde med revet ost. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: