Peberfrugtgryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En dejlig mild krydret sauce med peberfrugter til frisk kogt pasta

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g frisk pasta

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver peberfrugterne, fjern kernerne og skær peberfrugterne i mindre stykker. Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og peberfrugt i ca. 2 min. Tilsæt fløde, ajvar relish, timian og salt og lad retten koge ved jævn varme i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Server pasta og peberfrugtgryde med revet ost. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: