7874 kJ / 1882 kcal
242 kJ / 58 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 34,2 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 42,7 % | 6,1 g |
Fedt: | 23,1 % | 1,5 g |
Har du lyst til lidt knas i suppen, kan du nemt lave brødet til croutoner.
4
Røde peberfrugter (ca. 450 g)
|
---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
5
Små knuste fed hvidløg
|
|
2
Grofthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
1 tsk
Røget paprika pulver
|
|
2 dåser
Flåede tomater (ca. 800 g)
|
|
50 g
Grofthakkede soltørrede tomater
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
450 g
Kyllingeinderfileter - skåret i små mundrette stykker
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2
Rødløg - skåret i tynde både (ca. 100 g)
|
|
200 g
Cherrytomater i kvarte
|
4 skiver
Grovbrød (ca. 240 g)
|
---|