Tomatsuppe med peberfrugt og sprød gremolata

25 min Hovedret

En super hurtig vegetarisk tomatsuppe med flotte farver. Tomatsuppen er fyldt med grøntsager. Som ekstra pift er den toppet op med en sprød gremolata. Gremolata er fantastisk, når du vil have ekstra smag til en ret. Originalen består af persille, hvidløg og citronskal. Vi har ladet os inspirere og givet den knas fra de ristede græskarkerner og fylde og lidt sødme fra æbler. Tomatsuppe med peberfrugt og sprød gremolata er til de dage, hvor det gerne må være nemt, samtidig med, at du vil sætte dit eget fingeraftryk på aftensmaden.

Tomatsuppe med peberfrugt og sprød gremolata
Mere inspiration

Vil du have mere inspiration til Karolines Køkken klassisk tomatsuppe?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8204 kJ / 1961 kcal

Næringsindhold pr. 100g

339 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 13,4 % 2,7 g
Kulhydrat: 56,2 % 11,2 g
Fedt: 30,4 % 2,8 g
Tip

I stedet for peberfrugt kan du bruge broccoli, blomkål, spidskål.....eller hvad du lige har i grøntsagsskuffen.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser