Tomatsuppe med peberfrugt og sprød gremolata
&format=webp)
En super hurtig vegetarisk tomatsuppe med flotte farver. Tomatsuppen er fyldt med grøntsager. Som ekstra pift er den toppet op med en sprød gremolata. Gremolata er fantastisk, når du vil have ekstra smag til en ret. Originalen består af persille, hvidløg og citronskal. Vi har ladet os inspirere og givet den knas fra de ristede græskarkerner og fylde og lidt sødme fra æbler. Tomatsuppe med peberfrugt og sprød gremolata er til de dage, hvor det gerne må være nemt, samtidig med, at du vil sætte dit eget fingeraftryk på aftensmaden.
Ingredienser
Tomatsuppe
½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
1½ dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Peberfrugter i korte strimler, fx rød, gul og grøn (ca. 450 g)
|
Gremolata
5 spsk
Græskarkerner
|
|
---|---|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2
Røde æbler i små tern (ca. 275 g)
|
Tilbehør
300 g
Italiensk flute - evt. ristet
|
---|
Sådan gør du
Tomatsuppe
Gremolata
Ved serveringen
I stedet for peberfrugt kan du bruge broccoli, blomkål, spidskål.....eller hvad du lige har i grøntsagsskuffen.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
