I stedet for peberfrugt kan du bruge broccoli, blomkål, spidskål.....eller hvad du lige har i grøntsagsskuffen.
7933 kJ / 1896 kcal
328 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,6 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 57,5 % | 11,1 g |
Fedt: | 29,9 % | 2,6 g |
Vil du have mere inspiration til Karolines Køkken klassisk tomatsuppe?
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
|
1½ dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Peberfrugter i korte strimler, fx rød, gul og grøn (ca. 450 g)
|
5 spsk
Græskarkerner
|
|
---|---|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2
Røde æbler i små tern (ca. 275 g)
|
300 g
Italiensk flute - evt. ristet
|
---|