Tomatsuppe med ostetoast

Tomatsuppe med ostetoast

20 min
Nem og hurtig tomatsuppe. Hertil serverer vi en saftig og sprød ostetoast. Der indgår en ret speciel ingrediens i toasten, nemlig banan - den giver god fylde og saftighed.

Sådan gør du

Ostetoast
  • Hak den stegte bacon i små stykker. Drys bananerne med salt. Fordel på 4 af brødskiverne: bananer, ost, tomater og hakket bacon. Læg de sidste 4 brødskiver ovenpå. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist de 4 ostetoasts, 2 ad gangen, i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet.
Fyld til suppen
  • Bland peberfrugt og forårsløg.
  • Varm imens tomatsuppen under omrøring. Fordel grøntsagerne i 4 dybe tallerkener, hæld suppen over og pynt med chilipeber. Server sammen med de lune ostetoasts.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8647 kJ / 2067 kcal

Næringsindhold pr. 100g

379 kJ / 90 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 15,4 % 3,4 g
Kulhydrat: 55,1 % 12,3 g
Fedt: 29,5 % 3 g

Ingredienser

Ostetoast
Stegt bacon (ca. g)
8 skiver
Bananer i skiver (ca. 250 g)
2
Groft salt
¾ tsk
Groft sandwichbrød (ca. 350 g)
8 skiver
Arla Karolines Køkken® økologisk revet Mozzarella 20%
140 g
Modne tomater i skiver
250 g
Fyld til suppen
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
1
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
1 bundt
1 liter
Rød chilipeber i tynde ringe
1