Tomatsuppe med ostetoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

20 min

Nem og hurtig tomatsuppe. Hertil serverer vi en saftig og sprød ostetoast. Der indgår en ret speciel ingrediens i toasten, nemlig banan - den giver god fylde og saftighed.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ostetoast

  • 8 skiver stegt bacon
  • 2 bananer i skiver (ca. 250 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • 8 skiver groft sandwichbrød (ca. 350 g)
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%
  • 250 g modne tomater i skiver

Fyld til suppen

  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 7 forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ostetoast

Hak den stegte bacon i små stykker. Drys bananerne med salt. Fordel på 4 af brødskiverne: bananer, ost, tomater og hakket bacon. Læg de sidste 4 brødskiver ovenpå. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist de 4 ostetoasts, 2 ad gangen, i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet.

Fyld til suppen

Bland peberfrugt og forårsløg.

Varm imens tomatsuppen under omrøring. Fordel grøntsagerne i 4 dybe tallerkener, hæld suppen over og pynt med chilipeber. Server sammen med de lune ostetoasts.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag