Peberfrugttærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Savner du en dejlig opskrift på en lækker tærte med grøntsager og masser af smag? Så prøv en peberfrugttærte, nem at lave og en nydelse at spise.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 3 personer

Dej

Fyld

  • 25 g smør
  • 1 gul peberfrugt i korte tykke strimler
  • 2 grønne peberfrugter i korte tykke strimler
  • 2 rødløg i både
  • 1½ tsk tørret merian
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 100 g kogt røget kalkun
  • 225 g grøn salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Bland mel, salt og merian i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt kvark og ælt hurtigt dejen sammen med vand. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Forbag bunden midt i ovnen.

Fyld

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugter, løg og krydderier i ca. 3 min.

Rør mel og vand sammen i en skål. Tilsæt først kvark og dernæst de hele æg.

Fordel peberfrugtfyldet i den forbagte bund. Hæld kvarkblandingen over og bag tærten midt i ovnen. Server peberfrugttærten varm eller lun sammen med den røgede kalkun og den grønne salat.

Mad til i morgen

Er der tærte tilovers, så lun den i ovnen. Server den sammen med stegt lammemørbrad, haricots verts og landbrød.

Forbagning

Ca. 15 min. ved 200°.

Bagning

Ca. 40 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 47 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag