Pebermyntekonfekt

45 min
Pebermyntekonfekt

Konfekt med pebermynte smager dejligt og ser dekorativt ud på julebordet.

NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

Myntemarcipan med hvid chokolade

100 g Marcipan
2 tsk Pebermynteessens
2 tsk Finthakkede mynteblade
100 g Hvid chokolade
100 g Mørk chokolade
100 g Mælkechokolade

Pynt

Frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Myntemarcipan med hvid chokolade

  • Ælt marcipan, pebermynteessens og mynteblade godt sammen. Del marcipanen i ca. 30 stykker (á ca. 1 tsk) og tril dem til kugler. Tryk dem let flade - men stadig med en lille runding.
  • Hak den hvide chokolade og smelt den i en skål over vandbad. Dyp marcipankuglerne heri og stil dem på et stykke bagepapir og lad dem stivne ved stuetemperatur.
  • Hak mælkechokoladen groft og smelt den i en skål over vandbad - gør det samme med den mørke chokolade i en anden skål. Lav ca. 15 små mælkechokoladebunde (á ca. 1 tsk) på et stykke bagepapir - gør det samme med den mørke chokolade. Du kan også blande det sidste chokolade og lave en blandet chokoladebund - lav ca. 30 i alt. Kom et stykke myntemarcipan på hver chokoladebund og lad dem stivne ved stuetemperatur.

Ved serveringen

  • Pynt med frysetørret hindbær - knust mellem fingrene.

Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9211 kJ / 2201 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2236 kJ / 534 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 5,3 % 7 g
Fedt: 53,3 % 32,2 g
Kulhydrat: 41,4 % 54,5 g
Relateret video Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Nyhed!

Mad med mere grønt

Få inspiration til en grønnere og mere farverig hverdag.

Vi har udviklet en ny kogebog MAD MED MERE GRØNT som giver dig masser af inspiration til grønne farverige retter, der gør det nemt at spise både varieret og smagfuldt hver dag.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/pebermyntekonfekt/