Pebermyntekonfekt
45 min
•
Konfekt med pebermynte smager dejligt og ser dekorativt ud på julebordet.
Ingredienser
Myntemarcipan med hvid chokolade
|
100 g
Marcipan
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Pebermynteessens
|
|
|
2 tsk
Finthakkede mynteblade
|
|
100 g
Hvid chokolade
|
|---|
|
100 g
Mørk chokolade
|
|
|---|---|
|
100 g
Mælkechokolade
|
Pynt
|
Frysetørrede hindbær
|
|---|
Sådan gør du
Myntemarcipan med hvid chokolade
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2237 kJ / 535 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 32,2 g |
| Kulhydrat: | 54,5 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.