Persillesuppe
45 min
•
Persillesuppen er børnevenlig og fyldt med "skjulte" grøntsager.
Ingredienser
|
1½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
|---|---|
|
2
Porrer i mindre stykker (ca. 250 g)
|
|
|
1
Løg i kvarte (ca. 75 g)
|
|
|
3
Persillerødder i tern (ca. 150 g)
|
|
|
450 g
Skrællet knoldselleri i tern
|
|
|
100 g
Persille (ca. 1 liter)
|
|
|
150 g
Flødeost
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
Ristet rugbrød eller rugbrødscroutoner
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
194 kJ / 46 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 1,5 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 6,2 g |