Kold yoghurtsuppe med rogn-topping
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Stenbiderrognen har sæson fra februar til april. Men suppen er også dejlig en varm sommerdag med rogn fra glas eller frost.
Ingredienser
|
½ liter
Yoghurt naturel
|
|
|---|---|
|
3 dl
Kold grøntsagsbouillon
|
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Rogn-topping
|
100 g
Agurk i små tern (ca. g)
|
|
|---|---|
|
1
Tomat i små tern (ca. 100 g)
|
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
|
100 g
Renset stenbiderrogn
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Croutoner
|
150 g
Flutes i meget tynde skiver
|
|---|
Pynt
|
Frisk kørvel
|
|---|
Sådan gør du
Rogn-topping
Croutoner
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
265 kJ / 63 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g |
| Protein: | 3,4 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 8,5 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.