Pisket smør

Pisket smør

Pisket smør er luftig, let og voluminøst. Vi har pisket smør luftigt med lidt kærnemælk og salt - hvorefter det er pisket i 5 min. for at opnå den helt rigtige luftige og hvide konsistens. Pisket smør kan varieres i det uendelige med forskellige smage. Vi har lavet en frisk gremolata til som dekorativt kan drysses over smørret ved servering. Imponér dine gæster med pisket smør, som smager fantastisk til lunt brød eller ovenpå varme, grillede grøntsager.

NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

Pisket smør

200 g Stuetempereret smør
1 spsk Kærnemælk
¾ tsk Flagesalt

Gremolata

1 dl Grofthakket bredbladet persille
1 Finthakket fed hvidløg
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Pisket smør

  • Pisk smør, kærnemælk og salt luftigt i 5 min. - til smørret er luftigt og hvidt.

Gremolata

  • Vend alle ingredienser sammen.
  • Anret smørret i en skål og pynt med gremolata.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6131 kJ / 1465 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2525 kJ / 603 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 0,6 % 0,9 g
Fedt: 98,3 % 67,1 g
Kulhydrat: 1,1 % 1,6 g
Relateret video Pisket smør

Pisket smør er luftig, let og voluminøst. Vi har pisket smør luftigt med lidt kærnemælk og salt - hvorefter det er pisket i 5 min. for at opnå den helt rigtige luftige og hvide konsistens.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/pisket-smor/